1. 25. Mai 2024 · Arna-Bjørnar skal spille mot Åsane, mens Rosenborg møter Kolbotn. Levert av NTBs automatiserte artikkeltjeneste. Sara Hørte ble matchvinner for Rosenborg i 2-1-seieren over Arna-Bjørnar på Arna idrettspark i Toppserien lørdag. Arna-Bjørnar har tapt åtte strake kamper.

2. 11. Mai 2024 · Sara Hørte har kommet inn og er giftig på corner for RBK med en gang. Corneren fra Brønstad treffer hodet til stopperen, men headingen går over.

3. 25. Mai 2024 · Heller ikke i 2.omgang er noen av lagene farlig frempå med målsjansene, men helt ut av det blå fyrer Sara Hørte av et drømmeskudd fra lang distanse som er utagbart for Arna-Bjørnar-keeper og Rosenborg går opp i ledelsen etter 60 spilte minutter.

4. 25. Mai 2024 · Acompanhe em direto o relato do Arna-Bjørnar vs Rosenborg. Confira os principais lances e momentos deste confronto de Toppserien 2024.

5. 25. Mai 2024 · Et utrolig langskudd fra Synne Brønstad kort tid etterpå sørget for 1-1, og etter timen spilt ordnet Sara Hørte for 2-1, også det fra langt hold. Det sikret RBK deres niende seier for året.

6. 25. Mai 2024 · Etter timen spilt klinket også Sara Hørte til fra langt hold og ordnet 2-1-seier. Arna-Bjørnar står på sin side med åtte strake tap. For tre runder siden ble de slått hele 0-10 av Brann, og ...

7. 11. Mai 2024 · Liveticker. Direkter Vergleich. Spielstatistiken zur Begegnung Rosenborg BK - Åsane Fotball (Frauen Toppserien 2024, 7. Spieltag) mit Torschützen, Aufstellungen, Wechseln, gelben und roten Karten.