1. Vor einem Tag · Eugene Amankwah blev forhindret en scoring af en fodparade, men 3-1 blev det i stedet efter 98 minutter, hvor Nicklas Helenius på angriber-manér udnyttede en nydelig pasning fra Mads Bomholt. Gæstespiller Bjarne Pudel havde en godt hovedstød og Mads Bomholt et skud fra distancen, men det blev ved de 3-1 til AaB.

2. Vor 3 Tagen · AaB vandt lørdag 3-1 i en testkamp mod OB. Opgøret blev undervejs afbrudt på grund af uvejr. Det udviklede sig til en lang eftermiddag, da OB og AaB lørdag testede formen på Middelfart Stadion. Undervejs blev kampen afbrudt af uvejr, hvilket sendte spillerne i omklædningsrummet i en god rum tid. Inde på banen var der også drama for alle ...

3. 30. Juni 2024 · Efter 27 minutter tilspillede AaB sig sin anden store chance efter forarbejde fra blandt andre Marcus Bonde, Kasper Davidsen og til sidst Nicklas Helenius, som fandt Andres Jasson, der sendte sit skud langt over mål.

4. Vor 3 Tagen · Først var det purunge Valdemar Møller og siden bundrutinerede Nicklas Helenius, der sparkede målene ind til til det endelige resultat 3-1. Kampen blev spillet over tre halvlege. To af dem varede 45 minutter og den sidste 30 minutter.

5. 29. Juni 2024 · Lørdag eftermiddag pudsede AaB og Hobro formen af, de de to nordjyske mandskaber mødtes på Als Stadion i sommerens første testkamp. Her stillede førstnævnte til start med profiler som Mathias Jørgensen, Nicklas Helenius og Rasmus Thelander.

6. 20. Juni 2024 · Nicklas Helenius mener, at Silkeborgs travle efterår er skyld i holdets overraskende nederlag til Lyngby.

7. 19. Juni 2024 · Nicklas Helenius og Rasmus Carstensen skal op mod enten HJK Helsinki eller NK Maribor i Europa League-playoffrunden. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix