1. Vor 4 Tagen · OneFootball is proud to partner with Yahoo! Sports to deliver quality football content to fans in USA and Canada ...

2. Vor 2 Tagen · Lucas Lingmanin tehot ovat 2+3, Anthony Olusanyan 2+2, Luke Plangen 1+2 ja Benissan 0+3. Maalinteossa on onnistunut kaikkiaan yhdeksän HJK-pelaajaa. Maalivahdeista Jesse Öst on pelannut kahdeksassa ottelussa ja Elmo Henriksson yhdessä. Joukkueen kapteenina toimii 36-vuotias puolustaja Joona Toivio, jota tukevat varakapteenit Lingman ja Öst.

3. Vor 3 Tagen · Veikkausliiga. Kuva: Juha Tamminen. Veikkausliigakausi 2024 alkoi 6. huhtikuuta. Sarjan hallitseva mestari on HJK. Tällä sivulla Veikkausliigan tuoreimmat uutiset, ottelut, tulokset ja sarjataulukko. Lisäksi tietoa televisioinnista ja sarjajärjestelmästä. Veikkausliigauutiset. Joukkueet.

4. Vor einem Tag · Lucas Lingman has assisted the most goals for HJK Helsinki with 3. Oiva Jukkola is Tampereen Ilves's biggest assister (3). Oiva Jukkola is Tampereen Ilves's biggest assister (3). Giorgos Kanellopoulos has more yellow cards (3) than any other player at HJK Helsinki.

5. Vor 4 Tagen · Heti ensimmäisellä minuutilla Lucas Lingman oli lähellä vapauttaa kärjessä aloittaneen Anthony Olusanyan läpiajoon. Viisi minuuttia myöhemmin vierailla oli jakson paras paikka. Gnistanille neljä maalia tällä liigakaudella iskenyt Joakim Latonen oli viedä oulunkyläläiset johtoon. Viidennen ottelun putkeen HJK alakerrassa aloittanut Diogo Tomas oli kuitenkin maaliviivalla ...

6. Vor 4 Tagen · Kotijoukkue HJK voitti päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen paluuottelussa Gnistanin 1–0 miesten jalkapalloliigassa.