Yahoo Suche Web Suche

  1. Etwa 28 Suchergebnisse
  1. Suchergebnisse:
  1. Silloin Saksan demokraattisen tasavallan markka poistettiin käytöstä ja Saksan liittotasavallan markka tuli käyttöön myös Itä-Saksassa. Virallisesti valtiot yhdistyivät 3. lokakuuta 1990. Saksan demokraattisen tasavallan loppuaikojen viisi maata, eli osavaltiota sekä jälleen yhdistynyt Berliini, liittyivät Saksan liittotasavaltaan.

  2. Ensimmäisessä maailmansodassa Osmanien valtakunta taisteli Saksan rinnalla keskusvaltojen puolella. Venäjä julisti sodan osmaneille 5. marraskuuta 1914 ja seuraavana päivänä sotaan liittyivät Ranska ja Britannia. Puolessa vuodessa osmanien 800 000 miehen armeija oli neljän rintaman sodassa. Sota kesti osmanien osalta neljä vuotta ja siihen osallistui kaikkiaan 2,8 miljoonaa miestä ...

  3. 25.12.2019 · Eurooppahan tunnetusti jatkuu Uralille, jonne tosin Saksan kolmas valtakunta yritti "lebensraumissaan". Nyt USA' n taloudellinen ja sotilaspuristeellinen "lebensraum" saattaa olla Euroopassa illassaan, sillä eurooppalaisille on tärkeämpää saavuttaa rauhantahto juuri Venäjän kanssa.

  4. 23.06.2017 · Karttaan katsojat ovat oivaltaneet, että Eurooppa jatkuu Venäjän Uralille saakka. Uralille on yritetty lännestä useita kertoja. Viimeinenkin Saksan kolmannen valtakunnan hyökkäyksenä vuonna 1941 synnytti maailman sotahistorian verisimmän sodan. Näitä sotia eurooppalainen arvomaailma ei tarvitse.