Yahoo Suche Web Suche

Suchergebnisse

 1. Suchergebnisse:
 1. Mirza Džomba (* 28. Februar 1977 in Rijeka, Jugoslawien) ist ein ehemaliger kroatischer Handballspieler, der auf der Position Rechtsaußen spielte. Auf seiner Position galt er als einer der besten Spieler der Welt. Im Jahr 2005 wurde er zu Kroatiens Handballer des Jahres gewählt. [2]

 2. Mirza Džomba (born 28 February 1977) [1] is a Croatian former professional handball player, World champion in 2003 and Olympic champion in 2004.

 3. 1. Sept. 2019 · Bivši rukometni reprezentativac i zlatni medalist Mirza Džomba govori o svojoj karijeri, obitelji i životu nakon športa. Rečeno je da je oženio lijepu voditeljicu, da je predsjednik Primorsko-goranskog saveza i da je uhvatio rak.

 4. Mirza Džomba ( Rijeka, 28. veljače 1977.) je hrvatski rukometni reprezentativac bosanskohercegovačkih korijena i bivši član hrvatskog rukometnog prvoligaša RK Croatia Osiguranja (Zagreb). Igrao na poziciji desnog krila i jedan je od najboljih desnih krila na svijetu.

 5. 21. Jan. 2024 · Džomba, legendarno desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije, na europskim prvenstvima nije nikada osvojio medalju, a 2004. i 2006. godine bio je četvrti.

 6. Mirza Džomba proslavljeni je umirovljeni hrvatski rukometaš koji je za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju ostvario 185 nastupa i postigao 719 golova. Džomba je igrao na desnom krilu i jedan je od najboljih igrača na svijetu koji igraju na toj poziciji.

 7. Evropsko rukometno prvenstvo u Njemačkoj bliži se kraju. Jedan od najboljih rukometaša s ovih prostora svih vremena Mirza Džomba gost je Sportskog magazina. ...

  • 7 Min.
  • Al Jazeera Balkans