Yahoo Suche Web Suche

Suchergebnisse

  1. Suchergebnisse:
  1. Muuttolinnun aika on Anssi Mänttärin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva vuodelta 1991 . Muuttolinnun aika käsittelee monien Mänttärin elokuvien tapaan perhetematiikkaa. Haastattelussa Mänttäri ei ole halunnut selittää elokuvaa mutta sanoo samassa yhteydessä, että jokaisella lapsella on oltava oikeus isään. Isän rooli on varta ...

  2. 28. März 2001 · 1 h 30 min. Vuonna 1991 valmistunut kotimainen ihmissuhde-elokuva isästä ja tyttärestä, jotka eivät ole nähneet toisiaan yhteentoista vuoteen. Tytär Katja päättää ottaa selville minkälainen hänen isänsä on. Katja muuttaa isänsä luo ja pommittaa tätä kysymyksillään yhden syksyisen kuukauden ajan. Käsikirjoittaja ...

  3. Muuttolinnun aika: Regie: Anssi Mänttäri Mit Antti Litja, Hanna Manu, Kari Heiskanen, Liisa Halonen

  4. Muuttolinnun aika. Draama, S. Muuttolinnun aika on Anssi Mänttärin käsikirjoittama ja ohjaama elokuva isästä ja tyttärestä, jotka eivät ole nähneet toisiaan yhteentoista vuoteen. Katja-tytär päättää ottaa selville millainen isä hänellä on ja muuttaa asumaan tämän luo. Ohjaaja.

  5. Muita suosittuja Elokuvat tähtenä Antti Litja. Onko Muuttolinnun aika striimattavissa Netflixissä, HBO Nordicissa tai iTunesissa? Kerromme missä voit katsoa elokuvia netissä!

  6. Yksinään suuressa omakotitalossaan asuvan Ossin luokse saapuu hänen 17-vuotias tytär Katja, jota hän ei ole nähnyt avioeronsa jälkeen yli kymmeneen vuoteen. Katja on lopettanut koulun ja on sen jälkeen ollut töissä vähän siellä täällä. Katja on päättänyt ottaa selville, minkälainen hänen isänsä todellisuudessa on ja kysyä miksi?

  7. Muuttolinnun aika. 1991 Directed by Anssi Mänttäri. Ossi hasn’t seen his daughter for over ten years. Suddenly she arrives to figure out what kind of person her father is and why she wasn’t good enough for him. Cast. Crew. Details. Genres. Releases. Antti Litja Hanna Manu Pertti Sveholm Kari Heiskanen Liisa Halonen. 95 mins More at IMDb TMDb.