1. Vor einem Tag · Petter Øverby ble utvist i torsdagens kamp. Foto: Nikola Krstic / NTB. Kiel tapte den første kampen 30-39 og var avhengige av en stor kamp hjemmebane for å holde liv i mesterligadrømmen. Der ble det mot slutten svært spennende, og tyskerne greide til slutt å vinne med ti mål. Dermed er de videre til Final 4-sluttspillet i Köln 8. og 9 ...

2. Vor 5 Tagen · 28. april 2024 kl. 17:57. Ada Hegerberg og Lyon til Champions League-finale – klart for norsk duell. Lyon gjorde jobben og vant 5-3 over to oppgjør mot Paris Saint-Germain i semifinalen av...

3. Vor 5 Tagen · Petter Øverby 26 March 1992 (aged 24) 1.94 m 39 11 Elverum Håndball: 12 GK Ole Erevik 9 January 1981 (aged 36) 1.96 m 181 0 Pays d’Aix UC: 15 RB Kent Robin Tønnesen 5 June 1991 (aged 25) 1.96 m 66 154 Füchse Berlin: 16 GK Espen Christensen 17 June 1985 (aged 31) 1.90 m 53 0 GOG Håndbold: 17 LW

4. Vor 5 Tagen · Mål: 1-0 Sivert Øverby (7), 1-1 Petter Strand (18), 2-1 Alie Conteh (45), 3-1 Conteh (45), 4-1 Conteh (75), 5-1 Keerat Singh (86), 5-2 Jones El-Abdellaoui (90), 5-3 Christian Borchgrevink (90).

5. Vor 5 Tagen · Sivert Øverby scoret kampens første mål. Conteh scoret to mål på to minutter på overtid av første omgang. Hattricket ble fullført etter 75 minutter. Keerat Singh la på til 5-1 fire minutter før slutt. Petter Strand, Jones El-Abdellaoui og Christian Borchgrevink sto for Vålerengas-mål.

6. Vor 3 Tagen · Petter Øverby dostal balon na čáru a pak jej z výskoku dostal k tyčce, 26:17.

7. Vor 5 Tagen · – Selvsagt. Det er fotball vi holder på med. Det handler om resultater, sa VIF-sjefen. Dagbladet: Stabæk-trener Jönsson utestenges i to kamper. LES SAKEN. Conteh-show. Sivert Øverby scoret kampens første mål. Conteh scoret to mål på to minutter på overtid av første omgang. Hattricket ble fullført etter 75 minutter.