1. Vor 4 Tagen · MALMÖ. Malmö FF öser in mål på hörnor. Något som konkurrenterna är väl medvetna om. - Det känns som att vi spridit skräck hos motståndarna, säger målskytten Pontus Jansson. 3:05. Foto: Bildbyrån. Janssons 1-0-avgörande mot Gais var Malmö FF:s åttonde hörnmål i allsvenskan. Detta på nio matcher.

2. Vor 5 Tagen · Malmös Pontus Jansson firar med lagkamraterna efter att ha nickat in segermålet 1–0 under torsdagens fotbollsmatch i allsvenskan mellan Malmö FF och Gais. Bild: Johan Nilsson/TT. Det var en nykomling med ambition som kom besök till Malmö. Det höll på att utvecklas till en David mot Goliat-historia.

3. Vor 5 Tagen · Pontus Jansson nickade in Sebastian Nanasis hörna, gjorde sitt första mål för säsongen och lagets åttonde på hörna. Och när Malmö FF tar ledningen i allsvenskan så tappar de den inte.

4. Vor 5 Tagen · Läskiga situationen Bergström sparkad i ansiktet. 27 sek. Det satt långt inne för Malmö FF mot Gais. Lagkapten Pontus Jansson nickade in matchens enda mål i den 84:e minuten.

5. Vor 2 Tagen · Malmo Predicted XI (4-4-2): Ricardo Friedrich; Taha Abdi Ali, Pontus Jansson, Derek Cornelius, Busanello; Sebastian Jørgensen, Sergio Peña, Lasse Berg Johnsen, Sebastian Nanasi; Erik Botheim ...

6. Vor 5 Tagen · De två giganterna rycker i toppen i den herrallsvenska fotbollen. Malmö FF besegrade Gais efter ett sent avgörande mål av Pontus Jansson. Jagande Djurgården krossade Brommapojkarna med 5-0 ...

7. Vor 5 Tagen · Malmö FF vann på hemmaplan mot GAIS med 1-0 (0-0) på torsdagen i Allsvenskan. Pontus Jansson stod för Malmö FF:s avgörande mål efter 84 minuter. Segern var Malmö FF:s åttonde på de senaste nio matcherna, och fjärde hemmasegern i rad. Det här var Malmö FF:s tredje uddamålsseger den här säsongen.