Yahoo Suche Web Suche

Suchergebnisse

 1. Suchergebnisse:
 1. 1. Aug. 2022 · Enjoy the original version of the popular Albanian children's song "Qingji Vogel" (Little Lamb) by Pellumb Hajdari, a singer and composer of folk music. Watch the cute animation and sing along ...

  • 4 Min.
  • 195,3K
  • Little PRINC
 2. 2. März 2019 · Kënga "Qengji i vogël" është një krijim i ri nga Studio "Camarroket" shoqëruar me video të animuara 3D. - Orkestruar: BRUNO QERIMAJ - Punoi me vokalin: ALMA STRAZIMIRI - Kënduar nga: ALINA ...

  • 3 Min.
  • 21,5M
  • Camarroket
 3. 19. Jan. 2021 · Pellumb Hajdari - Qingji #pellumbhajdari #pllumb #qingji #femije #shqip #sherri #sherriivogel #pllumbhajdari #pllumhajdari

  • 3 Min.
  • 8,9M
  • Pellumb Hajdari
 4. 1. Okt. 2018 · Një video që shikon kengë per femije nga Qingji vogel, një këngë edukativ dhe zhvillosh që mund të shikoni në Dailymotion. Video ka tekst ne shqip dhe shikoni të tjera kengë per femije në këtë faqe.

  • October 01, 2018
  • Filma Vizatimor Shqip
  • 4 Min.
  • 303
 5. Qingji. Lyrics. Qingji vogël pse mendueshëm be be ban. pse m'shikon ashtu trishtushëm be be be. eja eja bashkë në arë tring tring tring. unë mbledh lule ti ha bare tring tring tring X2. Shih në livadh fatos i dashtun be be ban. shokët e tu në tufë janë mbledhur be be be. unë i vetëm u mërzita tring tring tring.

 6. The Little Lamb is an old song brought to you in a new version with animation. Hope you will like it and as always please leave a comment below what you thin...

 7. 23. Sept. 2015 · Qingji i Vogel është një kenga për fëmijë që ka tekst ne shqip dhe shikën e vogël. Video i kane në Dailymotion, një platform online që ofron shumë këngë dhe filmë për fëmijë.

  • 4 Min.
  • 38
  • just kids
 1. Verwandte Suchbegriffe zu qingji vogel

  qingji vogel pellumb hajdari
  bota sot
 1. Nutzer haben außerdem gesucht nach